Печено сирене със смокини
Лора и Стоян
250 г дребни макарони (стортини) 300 мл прясно мляко 80 г сирене „Пармезан“ 2 жълтъка 150 г кашкавал 2 с. л. краве масло 2 с. л. брашно 1 ч. л. чубрица сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 стана добре и със кус-кус
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2014 Много е вкусно.:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Ива, ако използваш силиконови форми, хартията не е задължителна, но тя има и декоративен елемент, а и мъфините направени с нея, могат да се ядат без прибори - направо с ръце :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2014 Ако се използват силиконови форми за мъфини трябва ли да се сложи па хартия?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2013 Прекрасни са! За пръв път виждам такива. Много са интересни!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...