Печени чушки със сирене и маслини
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2020 Хубави станаха, дори запечени на фурна.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2018 Станаха страхотни!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2017 Рехавички станаха, следващият път ще пусна робота и ще докарам по-добра консистенция!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2017 Обичам карфиол във всякакви варианти. Рецептата ми хареса.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2015 Трудоемка ми беше рецептата, може би, защото работих със замразен карфиол. Трябваше на два пъти да го готвя на пара, след което да го изцедя отне доста време. При мен брашното беше 6 лъжици и в соса накрая сложих магданоз. Станаха приятни кюфтета, като се има предвид, че не обичам карфиол. Мъжът ми ги хареса :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...