Пролетна яхния с калмари
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2019 Рецептата е превъзходна! Поздравления! Съвсем леко промених някои стъпки, но основното, разбира се, спазих. Мариновах месото за около 2 часа. Пропуснах запържването на подправките, но пък запечатах леко месото. След това сварих всичко заедно (месо+подправки) в тенджера под налягане за 12 мин. Просто нямах много време, а рецептата намерих буквално в последната минута.
Въпреки, че не спазих точно предписаниято, всички бяха единодушни, че са били в първокласен ресторант! Благодаря, Лора и Стоян!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...