Телешко с грах на тиган

Дата: 29.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г смляно месо от телешка плешка
300 г замразен грах
3 скилидки чесън
1 глава лук
200 мл телешки бульон
50 г сирене „Грана падано“
30 г краве масло
4 стръка магданоз
4 стръка мента
2 с. л. зехтин
1 с. л. доматен концентрат
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Телешко с грах на тиганЛукът и чесънът се наситняват и се запържват в зехтина.
2
Телешко с грах на тиган 2Добавя се каймата и се пържи, като се бърка непрекъснато, докато се карамелизира и се образуват трохи.
3
Телешко с грах на тиган 3Прибавя се доматеният концентрат, разбърква се и се налива бульонът.
4
Телешко с грах на тиган 4След 5–10 минути се сипва грахът, съдът се похлупва и се оставя на огъня още 4–5 минути.
5
Телешко с грах на тиган 5Накрая се прибавят настърганото сирене, маслото, наситнените магданоз и мента. Овкусява се със сол и черен пипер.
6
Телешко с грах на тиган 6Разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

11.09.2017
Стана страхотно! Много свежо.
1.
Изпрати
лично съобщение

06.05.2017
Стана чудно,бързо и вкусно. Пропуснах сиренето и ментата.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Simona Mihaylova се регистрира в сайта.
AnnieB се регистрира в сайта.
Милена Йовчева се регистрира в сайта.
Ivelin Zlatanov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта