Поширана пъстърва с пресен лук и джинджифил
Лора и Стоян
1 кг пилешки дробчета (охладени) 200 г замразен грах 150 г пушен бекон 100 мл животинска сметана 40 мл зехтин 4 глави червен лук 1 ч. л. сминдух сол и черен пипер на вкус галета за поръсване краве масло за намазване | за картофите: 1,5 кг картофи 200 г сирене „Чедър“ 70 г краве масло 250 мл прясно мляко 1 връзка пресен лук сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2018 Много вкусно! Единственото, което ме притесни е, че долният пласт ми остана по мек и не успях да извадя цяло и красиво парче, но това с нищо не промени вкуса
| ![]() |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...