Поширана пъстърва с пресен лук и джинджифил
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2018 Много вкусно! Единственото, което ме притесни е, че долният пласт ми остана по мек и не успях да извадя цяло и красиво парче, но това с нищо не промени вкуса
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...