Великденска плешка

Дата: 16.04.2017
Източник: Ваня
ТИТЛА: Чирак
Великденска плешкаВеликденска плешкаВеликденска плешка
 
Необходими продукти:
1 агнешка плешка
олио
сол, червен и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Измиваме добре плешката и я намазваме с малко олио за да полепнат подправките.
2
След това овкусяваме месото със сол, черен и червен пипер.
3
Слагаме в тава, покриваме с фолио и печем до готовност на 100-150 градуса.


Съвет:
Когато месото е готово махаме фолиото и запичаме плешката отгоре, за да хване коричка, като от време на време поливаме със соса от печенето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ирина сготви Лазаня
Кали Сотирова се регистрира в сайта.
Asen Zhivkov се регистрира в сайта.
Дидка се регистрира в сайта.
lorreta_28 се регистрира в сайта.
Nadejda Angelova публикува рецептата Катми
Teodora Mladenova се регистрира в сайта.
Stefani Ruseva се регистрира в сайта.
Denislava Karaminkova се регистрира в сайта.
Rosi Hristova се регистрира в сайта.
Dimitar Stoyanov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта