Агнешка плешка с ориз и манатарки по тетевенски
Лора и Стоян
![]() |
160 г брашно 1/2 ч. л. чубрица 1 ч. л. сух копър 3-4 с. л. настърган „Пармезан” 100 мл готварска сметана 100 г сирене „Грюер” (кашкавал) 100 г шунка 1/2 ч. л. сол 2 ч. ч. прясно мляко 1 дафинов лист 1 скилидка чесън 2-3 картофа 1/2 ч. л. сол 1 жълтък 90 г маргарин (масло) бял пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...