Салата "Мартин Пескадор"
Лора и Стоян
1 кг картофи 1 ч. л. сол 1 ч. л. горчица 1 ч. л. сух копър 2 с. л. ябълков оцет 4 с. л. зехтин 1/2 кофичка кисело мляко 1 клонка целина 1 шепа от листата на репичките 1 връзка репички 1 краставица 200 г саламурено сирене перата на 1/2 стрък лук |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2017 Реакцията беше \"Мммм, интересно!\" Фактът, че свърши бързо означава, че е не само интересно, но и вкусно:)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...