Мандраджийска разядка
Лора и Стоян
![]() |
1 кг картофи 1 с. л. брашно 30 г масло 100 г краве сирене 200-250 мл прясно мляко грис и брашно за паниране олио за пържене 30 г масло 1 щипка индийско орехче 1-2 щипки чубрица 1 стрък целина 1 стрък зелен лук 3 яйца 1 кренвирш 1 ч. л. горчица |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...