Канапе с червено цвекло и сирене "Дунавия"
Лора и Стоян
![]() |
4 картофа 400 г домати 200 г пресни печурки 1 червена чушка 1 кубче зеленчуков бульон 2-3 щипки сух босилек 2-3 стръкчета магданоз 2 с. л. доматено пюре 2-3 с. л. олио |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...