Картофени осминки на фурна с домати и печурки
Лора и Стоян
![]() |
700 г картофи 1/2 кг пащърнак 1 печена чушка 2-3 стръка копър 1 ч. ч. прясно мляко 2-3 с. л. маргарин 200 г сирене |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 От скоро открих пащърнака като вкус и направих тази рецепта от любопитство :-) Страхотено вкусен огретен.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...