Канапе с червено цвекло и сирене "Дунавия"

Дата: 01.03.2005
Източник: Бон Апети
Канапе с червено цвекло и сирене
 
Необходими продукти:
500 г червено цвекло
200 г сирене “Дунавия”
2 стръка пресен лук
1/2 хляб
3 с. л. олио
1 с. л. ябълков оцет
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Канапе с червено цвекло и сирене Главата цвекло се сварява за 20-30 минути и се обелва. С подходяща лъжичка се оформят топченца. Посоляват се, поливат се с ябълковия оцет и олиото. Добавя се наситненият лук и се разбърква.
2
Канапе с червено цвекло и сирене Хлябът се нарязва на филии с дебелина 2-3 пръста, които се разделят на две. Сърцевината на половинките се изважда с помощта на пръстен. Коричките се запържват от двете страни в малко количество предварително загрято олио.
3
Канапе с червено цвекло и сирене Поднася се, като във всяка от изпържените филийки се слага от сиренето „Дунавия“, отгоре се поставят топчета цвекло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


188 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта