Хапки по чикагски

Дата: 25.12.2004
Източник: Бон Апети
Хапки по чикагски
 
Необходими продукти:
100 г бекон на ленти
30-40 г синьо сирене
10 сушени сини сливи, без костилки
 

Начин на приготвяне:
1
Хапки по чикагскиСливите се продупчват и във всяка се слага малко парче синьо сирене. (Ако са прекалено сухи, сливите предварително се заливат с гореща вода, за да набъбнат.)
2
Хапки по чикагски 2Всяка слива се завива в парче бекон, който се задържа с помощта на клечка за зъби. Нареждат се в тавичка и се пекат 10-15 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна (докато се запече беконът).

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта