Печени картофи с фондю "Дунавия"
Лора и Стоян
![]() |
500 г брашно 2-3 с. л. галета 1/2 ч. л. сол олио за намазване 2 стръка праз 150 мл бяло вино 100 г маргарин 1 кубче зеленчуков бульон 2 с. л. олио 3-4 щипки индийско орехче 2 жълтъка 3 яйца 40 мл прясно мляко 40 мл бяло вино 2 с. л. зехтин 2-3 щипки сол пшеничен грис за поръсване 1 малка тиква тип „Цигулка“ (600 г) 50-100 г кашкавал кашкавал за поръсване |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...