Грах с карфиол
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 правя подобни,но с повече подправки, винаги са вкусни!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 друг лесен вариант на тема \"картофки\"
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2014 толкова лесни, но и различни...превъзходни!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2013 Стават супер. Направих ги обаче със слънчогледово олио, защото идеята ми беше да ги поднеса и на трапезата на Бъдни вечер
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2013 Страхотни са!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...