Лятна манджа "Лубоне"
Лора и Стоян
1 1/2 кг картофи 250 г шпеков салам 150-200 г моцарела "Примавера" 30-40 г сирене "Пармезан" 30 г масло 1 яйце 1 ч. ч. прясно мляко 1 ч. л. сол 2-3 щипки индийско орехче |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...