Картофи по неаполитански
Лора и Стоян
750 г патладжани 3-4 с. л. наситнен магданоз 4 с. л. олио 1 ч. ч. прясно мляко 1 глава лук 2 стръка пресен лук 4 скилидки чесън 200 г сирене 1 кг домати олио за пържене брашно за паниране 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...