Картофи с кисело зеле на фурна
Лора и Стоян
1 кг стари картофи 250 г краве сирене 8 яйца 1/2 ч. л. сминдух 1–2 щипки индийско орехче сол и черен пипер на вкус краве масло за намазване |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2016 Направих ги в йенска тава. Сложих в картофите равни части сирене и ементал. Върху яйцата сложих нарязани маслини и най-отгоре пармезан. Вкусно става!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2016 Вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 Много вкусно . Добавих малко червен пипер , за да и придам типично български цвят
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 вкусно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...