Кашкавал пане

Дата: 20.01.2016
Източник: Еma Watson
ТИТЛА: Чирак
Кашкавал пане
 
Необходими продукти:
800 г кашкавал
2 яйца
80 мл олио
100 г моркови
80 г галета
200 г майонеза
100 г кисели краставички
5 г сол
1 резенче лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът се нарязва на плочки.
2
Яйцата се разбиват на пяна.
3
Кашкавалът се потапя в разбитите яйца, след това - в галета и после отново в яйце и галета.
4
Пържи се в сгорещеното олио, до зачервяване.



5
Морковите се сваряват в подсолена вода и се нарязват на малки кубчета, заедно с киселите краставички.



6
Майонезата се прибавя към зеленчуците и се разбърква.


7
Панираният кашкавал се залива с майонезената смес.
8
Ястието се поднася топло, гарнирано с резенче лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Теодора се регистрира в сайта.
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта