Кашкавал пане

Подходящ за лека вечеря
Източник: Еma Watson
ТИТЛА: Чирак
Дата: 20.01.2016
Кашкавал пане
 
Необходими продукти:
800 г кашкавал
2 яйца
80 мл олио
100 г моркови
80 г галета
200 г майонеза
100 г кисели краставички
5 г сол
1 резенче лимон


Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът се нарязва на плочки.
2
Яйцата се разбиват на пяна.
3
Кашкавалът се потапя в разбитите яйца, след това - в галета и после отново в яйце и галета.
4
Пържи се в сгорещеното олио, до зачервяване.



5
Морковите се сваряват в подсолена вода и се нарязват на малки кубчета, заедно с киселите краставички.



6
Майонезата се прибавя към зеленчуците и се разбърква.


7
Панираният кашкавал се залива с майонезената смес.
8
Ястието се поднася топло, гарнирано с резенче лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Kalina Slavilova се регистрира в сайта.
Margarita Ruslanova коментира рецептата Шишчета със сьомга
Margarita Ruslanova коментира рецептата Вегетариански кюфтета
cookinglady коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Gerry Chankova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: