Нахутова чорба с наденица и кисело зеле
Лора и Стоян
![]() |
150 г кашкавал 180-200 мл прясно мляко 2 глави кромид лук 50 г краве масло 3 кубчета пилешки бульон (1200 мл пилешки бульон) 2 с. л. царевично нишесте (пшенично) 1 с. л. горчица 1 ч. л. червен пипер |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...