Касапска чорба

Източник: Бон Апети
Дата: 29.12.2003
Касапска чорба
 
Необходими продукти:
200-300 г шарено свинско месо
1 глава лук
200 г стерилизирани домати
1 л зелев сок
1-4 с. л. олио
2 с. л. брашно
1/2 ч. ч. фиде
1 с. л. лют червен пипер
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Касапска чорба

Mесото се реже на дребни парченца и се поставя да ври в кипнала подсолена вода. Лукът се нарязва наедро и се прибавя при месото. Къкри под капак 20-30 минути.


2
Касапска чорба 2
След като месото омекне, в него се сипва зелевият сок. Кипва, добавят се нарязаните домати и се оставя да ври още 15 минути.
3
Касапска чорба 3
Слага се фидето и след като омекне, се прибавят запърженото в мазнина брашно и лютият пипер, за да се сгъсти чорбата. Разбърква се, вари се още 1 минута и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Йорданка Стоянова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Битербален
Александра Герасимова се регистрира в сайта.
zenata коментира рецептата Торта с бадеми и кайсии
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: