Супа "Кастеяна" (Кастилска чеснова супа)

Дата: 20.12.2003
Източник: Бон Апети
Супа
 
Необходими продукти:
5-6 яйца
5-6 филии стар хляб
1/2 глава чесън
3-4 с. л. олио
1/2 с. л. лют пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Супа В сгорещеното олио за съвсем кратко се запържва едро нарязаният чесън, като се внимава да не прегори. Добавя се лютият пипер, разбърква се и се залива с 4-5 с. л. вода.
2
Супа Филиите хляб се режат на две, потапят се в запръжката, заливат се с 1 л вода и се варят около 10 минути.
3
Супа Към всяка порция от врящата супа се добавя по 1 сурово яйце и се изчаква да се забули от високата температура. Супата се сервира гореща.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта