Бретонски галет
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2023 Омесих го в хлебопекарна, за да втаса по-лесно, а после го изпекох във фурната. Стана вкусно! Първо шупнала мая и сол, после разбити яйца, сирене и накрая брашно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2021 Здравейте, Катерина и Еклер! Ние сме ползвали квадратна тава 24 см. В тази рецепта големината на формата не е от ключово значение, така че може да ползвате и друга с подобни размери. Поздрави от нас и успех!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2021 Моля да поясните това количество за какъв размер тава е? Важно е.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2021 Здравейте! С какви размери да е тавата, и колко време трябва да се остави да втасва тестото?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2017 Бърза, лесна и вкусна закуска!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...