Свински език със соев сос и ориз
Лора и Стоян
4–5 лангустина (скампи) 5–6 тигрови скариди 5–6 кламса (вонголи) 1–2 калмара 5–6 миди 5 халибута (калкан) 3–4 бейби октоподи 3–4 сепии 2–3 картофа 1 скилидка чесън 1 зелена чушка 1 глава лук 1 ч. л. риган зехтин за пържене черен пипер и сол на вкус | за соса: главите и обелките на скаридите 1 морков 1/2 глава лук с обелките 2–3 дафинови листа 1 стрък целина 2–3 с. л. зехтин 1 с. л. червен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...