Кавърма "Арбанашка мозайка"

Дата: 17.11.2008
Източник: Бон Апети
Кавърма
 
Необходими продукти:
750 г свинско месо
1-2 ч. л. чубрица
6-7 с. л. олио
7-8 стръка магданоз
1 шепа маслини
1 яйце
1 домат
1-2 глави лук
3-4 чушки
3-4 кисели краставички
200 г гъби
200 г сирене
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Кавърма Свинското месо се нарязва надребно и се запържва в олио.
2
Кавърма Поръсва се със сол и се разбърква.
3
Кавърма Лукът и чушките се нарязват и се смесват с месото.
4
Кавърма Последователно се добавят нарязаните гъби, настърганият почистен домат, нарязаните на кубчета кисели краставички и маслините.
5
Кавърма Овкусява се с черен пипер, сол и чубрица.
6
Кавърма Отгоре се натрошава сиренето и ястието се прехвърля в менче върху пламък.
7
Кавърма Чуква се яйцето, наситнява се магданоз и се готви до получаването на желе.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

21.10.2013
любимо ястие!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта