Пиле по ловджийски

Гост: Ина Йорданова, рецепта от конкурса на "Кока-Кола"
Източник: Бон Апети
Дата: 15.11.2008
Пиле по ловджийски
 
Необходими продукти:
500 г пилешко бонфиле
1 ч. л. сух магданоз
1 скилидка чесън
4 картофа
4 кисели краставички
20-30 г краве масло
100 г суджук
150- 200 г печурки
200 г заквасена сметана
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пиле по ловджийски
Гъбите се почистват и се нарязват, след което се запържват 5 минути с маслото и наситнения чесън.
2
Пиле по ловджийски 2
Подправят се със сол и черен пипер.
3
Пиле по ловджийски 3
Краставичките, суджукът и пилешкото бонфиле се нарязват на жулиени и се смесват с гъбите.
4
Пиле по ловджийски 4
Овкусява се със сух магданоз.
5
Пиле по ловджийски 5
Ястието се оставя на огъня за 3 минути и се разбърква със заквасената сметана.
6
Пиле по ловджийски 6
Картофите се обелват, нарязват се на пръчици, изпържват се и се поднасят като гарнитура към пилешкото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: