Пиле с ориз
Лора и Стоян
![]() |
500 г пилешко бонфиле 1 ч. л. сух магданоз 1 скилидка чесън 4 картофа 4 кисели краставички 20-30 г краве масло 100 г суджук 150- 200 г печурки 200 г заквасена сметана черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...