Свински сач по павликенски

Дата: 24.11.2008
Източник: Бон Апети
Свински сач по павликенски
 
Необходими продукти:
400 г свински врат
1 щипка универсална подправка
1 щипка магданоз
1 пакетче краве масло
1 тиквичка
1 патладжан
2 чушки
2 моркова
2 глави лук
4-5 картофа
100 г топено сирене
200 г гъби
150 г бекон
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински сач по павликенски
Свинският врат и беконът се нарязват на жулиени, овкусяват се с черен пипер и универсална подправка и се изпичат на сач.


2
Свински сач по павликенски 2Патладжаните и тиквичките се нарязват и се запържват в сгорещено масло.
3
Свински сач по павликенски 3Добавят се почистените от пънчетата гъби и нарязаните наедро моркови, обелени картофи, лук и чушки.
4
Свински сач по павликенски 4Слагат се изпечените свинско месо и бекон и се овкусява с черен пипер.
5
Свински сач по павликенски 5Ястието се връща в сача и се поднася поръсено с наситнен магданоз и парченца пушено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.07.2017
Реших да го направя вместо на сач, на грил и под формата на шишчета. Беше много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
Petar Irinkin се регистрира в сайта.
Bozhidara-Maria Opanska коментира рецептата Баница със спанак
Raia Vitkova се регистрира в сайта.
katerina се регистрира в сайта.
sunysp се регистрира в сайта.
Албена Желязкова коментира рецептата Сладкиш Агнеса
Албена Желязкова се регистрира в сайта.
Svetla Kirilova се регистрира в сайта.
Daniela Kovacheva се регистрира в сайта.
Bozhidara-Maria Opanska коментира рецептата Спаначени кюфтета
doseva6 сготви Гюзлеме
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта