Телешки джолан в гърне по павликенски
Лора и Стоян
![]() |
500 г пилешко месо 3-4 с. л. гхий (пречистено масло) 2-3 с. л. краве масло 1 с. л. пресен джинджифил 1 ч. л. гарам масала (къри) 1 ч. л. кориандър 1 ч. л. кимион 1/2 ч. л. куркума 1/2 ч. л. червен пипер черен пипер, олио и сол на вкус 1-2 пръчки канела 4-5 зърна карамфил 250 г ориз 5-6 скилидки чесън 2 глави лук 1-2 люти чушки 1 домат 5-6 стръка пресен джоджен 4-5 стръка пресен магданоз 5-6 тичинки шафран 5-6 зърна кардамон 2 с. л. кисело мляко |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...