Кавърма с талятели

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Кавърма с талятели
 
Необходими продукти:
1 пакет талятели
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
4-5 с. л. олио
2-3 стръка магданоз
1/2 глава лук
1 стрък праз
3 домата
300-400 г свински шол
сирене за настъргване


Начин на приготвяне:
1
Кавърма с талятели
Талятелете се сваряват в подсолена вода.
2
Кавърма с талятели 2
Месото се нарязва на малки късчета и се запържва в предварително загрятото олио.
3
Кавърма с талятели 3
Двата вида лук се нарязват и когато сокът на месото се изпари, се изсипват в тигана. Задушават се 2-3 минути, прибавят се червеният пипер и настърганите домати.
4
Кавърма с талятели 4
Оставя се да къкри около 20 минути. Поръсва се с чубрицата и наситнения магданоз, къкри още 5 минути. Сервира се, като върху талятелите се поставя от кавърмата и се поръсва със сирене.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: