Талятели с броколи
Лора и Стоян
![]() |
1 кг брашно 2-3 щипки мащерка 4 с. л. зехтин 20-30 г стафиди 50 г маслини 4 стерилизирани домата 3-4 стръка праз 5-6 филета от хамсия 1/2 ч. л. сол 3-4 с. л. зехтин 150-200 мл бяло вино 250 мл топла вода 1-2 пакетчета суха мая 1 щипка сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...