Фарфали със зелен доматен сос и царевица

Източник: Бон Апети
Дата: 01.12.2004
Фарфали със зелен доматен сос и царевица
 
Необходими продукти:
1 пакет фарфали
7-8 зелени домата
200 г царевица от консерва
30-40 г маргарин
1 глава кромид лук
1 зелена чушка
1 щипка мащерка
1 щипка естрагон
1 щипка захар


Начин на приготвяне:
1
Фарфали със зелен доматен сос и царевица
Маргаринът се загрява, в него за 2-3 минути се задушава наситненият лук. Добавя се нарязаната на малки кубчета чушка. Зелените домати се почистват, нарязват се на кубчета и заедно с царевицата се изсипват при лука. Зеленчуците се задушават 20 минути.
2
Фарфали със зелен доматен сос и царевица 2
10 минути преди сосът да е готов, фарфалите се сваряват, а сосът се подправя със захарта, солта, мащерката и естрагона. Сварената паста се прецежда от водата, изсипва се при соса и се разбърква добре. Поднася се веднага.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: