Фарфали със зелен доматен сос и царевица

Дата: 01.12.2004
Източник: Бон Апети
Фарфали със зелен доматен сос и царевица
 
Необходими продукти:
1 пакет фарфали
7-8 зелени домата
200 г царевица от консерва
30-40 г маргарин
1 глава кромид лук
1 зелена чушка
1 щипка мащерка
1 щипка естрагон
1 щипка захар
 

Начин на приготвяне:
1
Фарфали със зелен доматен сос и царевицаМаргаринът се загрява, в него за 2-3 минути се задушава наситненият лук. Добавя се нарязаната на малки кубчета чушка. Зелените домати се почистват, нарязват се на кубчета и заедно с царевицата се изсипват при лука. Зеленчуците се задушават 20 минути.
2
Фарфали със зелен доматен сос и царевица 210 минути преди сосът да е готов, фарфалите се сваряват, а сосът се подправя със захарта, солта, мащерката и естрагона. Сварената паста се прецежда от водата, изсипва се при соса и се разбърква добре. Поднася се веднага.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


145 ДУШИ ОНЛАЙН
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта