Ягодова торта
Лора и Стоян
200-300 г цедено кисело мляко 1/2 капсула лимонова есенция 1 пакетче сметана на прах 2 с. л. захар 2 ч. л. масло 3 ч. л. пудра захар 5-6 средно големи кайсии 150 г череши 150 мл прясно мляко 1/8 ч. л. канела |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...