Казашка пъстърва от Ямбол

Дата: 24.01.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пъстърва
3 печени червени чушки
1 глава лук
1 морков
1 картоф
3-4 с. л. олио
1 с. л. маргарин
1/2 ч. л. универсална подправка
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Казашка пъстърва от Ямбол
Рибата се почиства, овкусява се с универсалната подправка и се пържи от двете страни в тиган с нагорещено олио.


2
Казашка пъстърва от Ямбол 2
Лукът, чушките и картофът се нарязват наситно, морковът се настъргва. Лукът се запържва до златисто, след това се прибавят останалите зеленчуци, овкусява се с универслат подправка и се наливат около 100 мл вода.


3
Казашка пъстърва от Ямбол 3Прибавя се и рибата и се оставя да се задуши, като тиганът се покрива с метално фолио.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта