Пиле "Симона"

Гост: Мирослав Йончев
Източник: Бон Апети
Дата: 14.01.2006
Пиле
 
Необходими продукти:
400 г гъби
300 г пилешки гърди
100 г пушено сирене
100 г маслини
4-5 кисели краставички
4-5 дребни картофа
2 кубчета пилешки бульон
3-4 с. л. зехтин
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пиле
Пилешките гърди се обезкостяват, поливат се със зехтин, посоляват се и се запържват за кратко в нагорещен тиган. След това се слагат в тенджера под налягане заедно с целите картофи.
2
Пиле
Краставичките се нарязват на колелца, гъбите – на половинки, пушеното сирене – на малки парчета и заедно с маслините се слагат в тенджерата.
3
Пиле
Кубчетата бульон се разтварят в 1/2 л гореща вода и се наливат в тенджерата. Ястието се вари около 15 минути, след което е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



133 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: