Супа от оранжева леща
Лора и Стоян
15-20 листа от кисело зеле 2 дафинови листа 1/2 с. л. чубрица 1 с. л. соев сос 1 с. л. червен пипер 1 к. ч. олио 1 к. ч. бяло вино 1 ч. ч. ориз 100 мл зелева чорба 1 морков 1 глава лук 10-15 печурки черен пипер и сол на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2014 Токущо приготвих този прекрасен специалитет от Руска Калчева.
Добър апетит на всички!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2014 Много добра рецепта - хареса ми.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2013 аз съм от Ямбол
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...