Суфле от кашкавал
Лора и Стоян
250 г оранжева леща 2 кубчета пилешки бульон 1/2 ч. л. куркума 1/2 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. смлян кимион 2-3 с. л. кокосови стърготини 3-4 с. л. олио 1 ч. ч. доматен сок 1 резен джинджифил 1 глава лук 2 скилидки чесън 200 г замразен спанак 1/2 кофичка кисело мляко за гарниране |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...