Задушен подлучен джолан в гърне
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2014 Така е тези чушки ги знам от баба ми,но трябва да отида до село да си вземе сухи чушки.Тя ги правеше с домашно пушено месо а не с наденица.Просто е ужасно вкусно,
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2014 Чушките се оказаха много вкусни - препоръчвам ви тази рецепта!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...