Пълнена тиква със свинско и царевица
Лора и Стоян
1 пиле олио за намазване | за салатата: 300 г червено зеле 300 г бяло зеле 1 ч. л. сол 1/2 ч. л. горчица 1/2 - 1 ч. л. захар 2-3 с. л. саламура от кисели краставички 3-4 с. л. кисело мляко 3-4 с. л. майонеза 1/5 настърган лук | за панировката: 1 ч. ч. фино царевично брашно 1/2 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. чесън на прях 1 щипка естрагон 1 щипка сушен магданоз 1 ч. ч. галета 1 щипка сол |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...