Панирано пиле на фурна
Лора и Стоян
500-600 г свински бут 1 кубче зеленчуков бульон 1/2 ч. л. сол 1/2 ч. л. червен пипер 1 ч. л. сух копър 1/2 ч. ч. натурално нишесте 400 г замразена бамя 1 дафинов лист 1 щипка копърово семе 3-4 с. л. олио 1 суха чушка 2 глави лук 1/2 буркан стерилизирани домати олио за пържене брашно за паниране черен пипер на вкус 1 ч. л. чубрица 1 ч. л. кимион олио за пържене |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...