Тронска гозба

Дата: 28.01.2006
Източник: Бон Апети
Тронска гозба
 
Необходими продукти:
2 суджука
300 г ориз
200 г шарен боб
1 глава лук
1 к. ч. олио
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. пикантина
1 ч. л. джоджен
1 ч. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Тронска гозбаЛукът се нарязва наситно и се запържва в нагорещеното олио. Прибавя се оризът и се разбърква.
2
Тронска гозба 2Шареният боб се сварява и се прибавя към ориза. Подправя се с джоджен, чубрица и червен пипер. Налива се малко вода и се оставя да поизври.
3
Тронска гозба 3Суджукът се нарязва на колелца и се прибавя към ястието. Оставя се да ври около 25 минути, след което е готово за сервиране.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Весела Андонова се регистрира в сайта.
Радосвета Иванова публикува рецептата Огретен
Gaby Spasova се регистрира в сайта.
Galq Dimitrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Кокосово масло
Карина Трендафилова се регистрира в сайта.
Диана Георгиева се регистрира в сайта.
Dilyana Todorova се регистрира в сайта.
Xristina Dimova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта