Постно брауни
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2016 Ароматен и вкусен
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Биска Стайко, принципно този десерт не е от най-пухкавите. Възможно е да е трябвало да се пече още малко. Ако глазурата не ти харесва, може да разбиеш крем сирене с конфитюр от кайсии.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Глазурата не ми е по вкуса.А кекса ми стана глетав.Възможно ли е от температурата на кекса и глазурата да се е получил глетав?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2015 рецептата е много добра, бърза за приготвяне и най-вече децата ми я харесаха\"–
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Много лесно и бързо, изяде се за минути!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...