Крекери с маслини и розмарин
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2020 Малко трудно отлепих хартиените формички
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2019 и моите се получиха доста добре, само дето не можах да ги отлепя от хартийките
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.12.2018 Може доста да се експериментира с тази рецепта. Ще повторя.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 16.01.2018 Определено, не са по-вкуса ми
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2017 Да, Десислава, може и с брашно от лимец, но има вероятност да се наложи да добавиш още кисело мляко, тъй като различните видове брашно поемат различно количество течност.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...