Кисел от праскови

Дата: 10.10.2015
Източник: Lina Sheikh Osman
ТИТЛА: Чирак
Кисел от прасковиКисел от праскови
 
Необходими продукти:
2 праскови
4 ч. л. нишесте
320 мл вода
 

Начин на приготвяне:
1
Прасковите се обелват и се нарязват. Слагат се в блендер и се пасират до гладка каша.

2
В купичка се слага нишестето и се размива с част от водата. Другата част от водата се слага в касерола на котлона дакато заври.

3
Прибавя се размитото нишесте, внимателно, при постоянно бъркане. Когато заври отново, се дърпа от котлона и се прибавя кашата от прасковите и се бърка до хомогенизиране на сместа. Връща се на котлона за още 2 мин.

4
След това се разпределя в купички и се оставя да изстине на стайна температура.


Съвет: Изключително подходяща в периода на захранване
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Stiliqna Trifonova се регистрира в сайта.
Andriana Aleksandrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Десерт с кокос и банани
Ivanka Slavova Stoyanova се регистрира в сайта.
Ivana Koleva се регистрира в сайта.
Атанас Атанасов се регистрира в сайта.
Иван Пашов се регистрира в сайта.
Dani Didi се регистрира в сайта.
hedgehog се регистрира в сайта.
Nushia коментира рецептата Моят сладкиш
Алекс коментира рецептата Козунак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта