Клин

Дата: 07.05.2005
Източник: Бон Апети
Клин
 
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 ч. л. сол
извара
мас
2 яйца
 

Начин на приготвяне:
1
КлинБрашното се поръсва със сол, налива се вода (колкото поеме) и се замесва тесто. Разпределя се на 4 топки, които се разточват на тънки кори и се изпичат, като две от тях се оставят сурови.
2
Клин 2Тавата се намазва с мас. Слага се първата сурова кора, поръсва се с разбитите яйца, изварата и неразтопената мас. Процедурата продължава, докато се наредят всички изпечени кори.
3
Клин 3Най-отгоре се слага втората сурова кора. Пече се под връшник, като преди това се поръсва с малко вода.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


147 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта