Лазаня "Болонезе"
Лора и Стоян
![]() |
1/2 кг брашно 1 с. л. брашно 1 ч. ч. прясно мляко 50 г краве масло 200 г кашкавал 150 г синьо сирене (“Рокфор”) 1 щипка захар 1 щипка сол 1 щипка риган 1/2 буркан стерилизирани домати 100-180 мл вода 1 щипка сол 1 пакетче суха мая 3 с. л. зехтин маслини за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...