Спагети с броколи, фъстъчено масло и лук

Дата: 25.04.2005
Източник: Бон Апети
Спагети с броколи, фъстъчено масло и лук
 
Необходими продукти:
400 г замразени броколи
1/4 - 1/2 ч. л. сусамово олио
2 ч. л. соев сос
1-2 с. л. олио
2 с. л. фъстъчено масло
1 резен джинджифил (1/4 - 1/2 ч. л. сух)
1 стрък пресен чесън
2 стръка пресен лук
1/2 пакет спагети
150 г сирене "Тофу"
сокът от 1/2 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Спагети с броколи, фъстъчено масло и лукСпагетите се сваряват в подсолена вряла вода. Към края за 1 минута се добавят броколите. Изцеждат се от водата.
2
Спагети с броколи, фъстъчено масло и лук 2Фъстъченото масло се разбърква с лимоновия сок, налива се 1/2 ч. ч. вода. Посолява се, подправя се със сусамовото олио и соевия сос. Бърка се, докато се хомогенизира.
3
Спагети с броколи, фъстъчено масло и лук 3Изсипват се нарязаните на кръгчета лук и чесън, подправя се с наситнения джинджифил.
4
Спагети с броколи, фъстъчено масло и лук 4Соевото сирене се нарязва на малки кубчета и за 1-2 минути се запържва в предварително загрятото в уок олио.
5
Спагети с броколи, фъстъчено масло и лук 5Добавят се изцедените спагети и броколи. Разбърква се, оттегля се от котлона и се разбърква с фъстъчения сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта