Колбасарски банички

Дата: 08.07.2004
Източник: Бон Апети
Колбасарски банички
 
Необходими продукти:
2 кренвирша
2 стерилизирани краставички
1 пакет бутер тесто
брашно за разточване
чубрица
5 яйца
 

Начин на приготвяне:
1
Колбасарски баничкиКренвиршите се нарязват на едри ивици, а краставичките – на тънки. С метален пръстен се отрязват дискове от бутер тестото, набрашняват се и се разточват.
2
Колбасарски банички 2В средата на всеки диск се оформя оградка от кренвирши и краставички и се поръсва с чубрица. В полученото „кладенче” се счупва едно яйце и отгоре се покрива с друг разточен тестен диск, чиито краища са навлажнени. Двата диска се залепват един за друг, като краищата им се завиват, за да не излиза плънката.
3
Колбасарски банички 3Баничките се подреждат в намаслена и набрашнена тава, намазват се с предварително разбито яйце и се пекат 7–10 минути при температура 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
Aylinaademova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта