Спагети по витошански

Дата: 30.07.2004
Източник: Бон Апети
Спагети по витошански
 
Необходими продукти:
1 пакет спагети
2 кренвирша
сол и черен пипер на вкус
4 с. л. олио
300 г кайма
4 скилидки чесън
1 лук
100 г печурки
3 домата
150 г кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Спагети по витошанскиСпагетите се сваряват, като се оставят леко твърди, и се отцеждат. В мазнината се запържват нарязаните надребно лук и гъби. След 3 минути се добавят каймата и накълцаният чесън и се бърка, докато каймата стане на трохи. Овкусява се с подправките и се слага нарязаният надребно кренвирш.
2
Спагети по витошански 2В намаслена тава се поставя половината от спагетите, изсипва се плънката и се покрива с останалите спагети.
3
Спагети по витошански 3Доматите се режат надребно и се запържват за около минута в съда, в който е приготвена плънката, за да се оползотвори останалата мазнина. Спагетите се покриват с доматите и отгоре се настъргва кашкавалът. Ястието се пече до зачервяване в сгорещена до температура 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


111 ДУШИ ОНЛАЙН
Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта