Доматена салата с джинджифилов винегрет
Лора и Стоян
![]() |
4 шепи шарен боб 7-8 с. л. олио 1 ч. л. сол 1 ч. л. джоджен 1 ч. л. сух магданоз 1 ч. л. чубрица 3-4 с. л. оцет 2 скилидки чесън 1 люта чушка 2 глави кромид лук 1 стрък праз лук 3-4 кисели краставички 3-4 с. л. лютеница |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Каквото и друго в допълнение да сложите вътре, пак става страхотно.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...