Салата "Уолдорф"

Източник: Бон Апети
Дата: 09.12.2002
Салата
 
Необходими продукти:
2 ябълки (300 г)
100-150 г орехи
6-7 стръка целина
100-150 г майонеза
3-4 листа магданоз
сок от половин лимон
1 с. л. захар
смлян черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салата
Ореховите ядки се изпичат на тиган и се счукват.
2
Салата
Ябълките се обелват, почистват се от семето и се нарязват на малки кубчета. Добавят се нарязаните по диагонал стебла на целината и счуканите орехови ядки.
3
Салата
Майонезата се разбърква със ситно нарязания магданоз, лимоновия сок, настърганата на дребно ренде лимонова кора, захарта и пипера. Салатата се полива с приготвения дресинг, разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
Gery Kostadinova се регистрира в сайта.
Emilia Nedelcheva се регистрира в сайта.
Жанет Желязкова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: